Varmepumpe klima opvarmning køling ventilation aircondition
 
 
 
 
 
 

Chat beskeder kan du sende her.     


Kontakt info:


mail@kkno.dk


Telefon nummer:


61458910  & 39393340

   


  


Klima Service Nord.


Der er mange gode grunde til at vælge Klima Service Nord som din partner inden for varmepumper, aircondition, ventilation og indeklima.


1. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for montering og eftersyn af klimaanlæg, varmepumper, ventilation og udsugning. Du kan derfor være sikker på at få en grundig og professionel service, uanset om du er privatperson eller en virksomhed.


2. Vi er et lokalt firma, der opererer i dit nærområde. Dette betyder, at vi kan være hurtigt fremme ved din adresse og udføre de opgaver, du ønsker, uden at du skal vente længe på vores assistance.


3. Hos Klima Service Nord er vi dedikerede til at skabe det bedste indeklima for vores kunder. Vi lytter til dine behov og kommer med skræddersyede løsninger, der passer til netop din situation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at overholde alle relevante regler og standarder.


Hos os får du: 


Du får et lille firma med lave omkostninger og derfor
• Direkte kontakt med montør uden mellemled
• Lav, fast pris . se pris i "service "
• Skriftlig rapport på papir/pdf efter ønske
• Forklaring af tekniske problemer i et sprog, du forstår
• Forslag til løsninger, der passer til dit budget

 
 Ring -  : 3939 3340 eller mail@kkno.dk

.Energiberegninger, service og montering er en del af de opgaver vi løser. Det gælder både køling, varme og ventilation.

køleservice kølerum kompressor aircondition klimaanlæg